skip to Main Content
Vanwege de voorbereidingen op het najaar (bevoorrading, bottelen en najaarsspecial voorbereiden) kunnen bestellingen weer vanaf 27 september bezorgd worden.

Wijn door de brievenbus

Wijn geleverd in een nieuw flesje; deze platte wijnfles past door iedere Nederlandse brievenbus!  

Nog op zoek naar een origineel wijncadeau voor op de post? Net even wat anders dan een kaartje of een bos bloemen? Laat een flesje wijn bezorgen met een standaard of een gepersonaliseerde etiket met je eigen boodschap, welke gewoon door de Nederlandse brievenbus op de mat geleverd wordt. 

jijenikwijn_wijn_rood_wit

Unieke verpakking: wijn in een platte wijnfles

Deze vernieuwde wijnfles is zo ontworpen dat deze voldoet aan de maten van iedere Nederlandse brievenbus. De wijnfles van gerecycled PET materiaal is zo plat, dat hij door de brievenbus thuis op de deurmat geleverd kan worden. Ondanks dat deze originele, vernieuwde fles wijn plat is, blijft de inhoud hetzelfde als bij een originele wijnfles; gewoon 75cl! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er minder wijn geleverd wordt, dat zou namelijk zonde zijn.  

De wijnfles kan voorzien worden van een gepersonaliseerd etiket met een persoonlijke boodschap, wat het heel leuk maakt om de wijn naar een vriendin, vriend, familielid, collega of wie dan ook te laten bezorgen. Het gaat om de personal touch. Je kan dit flesje wijn ook laten bezorgen als bedankjes voor bruiloften, afscheidscadeautjes, verjaardagen, slagen, babyshowers en nog veel meer gelegenheden waarop geproost mag worden! Toch net even anders dan wat we in Nederland gewend zijn. Origineel, vernieuwend en altijd leuk om als cadeau te geven en te ontvangen.  

jijenikwijn_brievenbus_wijn_wijngaard

De wijn

De brievenbus wijnfles is te verkrijgen met rode Nederlandse wijn en witte Nederlandse wijn. De wijn is zeer toegankelijk en speciaal samengesteld waardoor de juiste toon gezet wordt bij het vieren van elke gelegenheid.  

Het mooie is dat deze unieke wijnfles gevuld is met (750 ml) Nederlandse wijn. De wijn wordt gebotteld door “Domein hof te Dieren, wijngaard.” De eigenaren Youp en Riet zijn gepassioneerde wijnmakers met een mooie wijngaard gelegen in Dieren, Gelderland. Naast het feit dat de wijn van goede kwaliteit is en verrukkelijk smaakt, is Domein hof te Dieren, wijngaard Skal gecertificeerd. Dit houdt in dat alle wijnen middels de Stichting Skal Biocontrole gecertificeerd zijn; -skalnummer: 023359-. Met de samenwerking tussen Jij&Ik Wijn en Domein Hof te Dieren, wijngaard is uiteindelijk een mooi Nederlands wijnproduct tot stand gekomen.

Rosé – Dornfelder 2020

De Rosé – Dornfelder 2020 is een soepele, frisse en toegankelijke rosé. Donker van kleur met een levendige smaak. Rosé drink je natuurlijk wanneer jij wilt. Wij zien ‘m als favoriet tijdens de zomer! Bijvoorbeeld bij een zomerse salade als aperitief. Met rosé zit je dus altijd goed!

De Rosé – Dornfelder 2020 bevat 12,5% alcohol.

Seyval Blanc 2017

Droge, witte biologische wijn.

Fonkelend geel-groen in het glas, prettige aroma’s in de neus. Iets hangend aan het glas komen de citrustonen en het kruidig karakter naar boven. Na drie jaar vatrijping een heerlijke frisheid en mooie afdronk, die doet denken aan Sauvignon Blanc.

De Seyval Blanc 2017 is een Nederlandse witte wijn welke in Nederland wordt geproduceerd. Een heerlijke frisheid en mooie afdronk. Begeleider van wit vlees, gevogelte en salades.

Seyval Blanc 2017 witte wijn bevat 12 % alcohol.

Rode Wijn – Cuvée Marie Cornélie 2018

De Cuvée Marie Cornélie 2018 is een soepele, fruitige en een toegankelijke rode wijn. De wijn bevat hinten van bramen en kersen. Een ideale melange van Regent en Cabernet Cantor druiven.

De Cuvée Marie Cornélie 2018 bevat 11,5% alcohol.

 

Webshop Jij&Ik Wijn 

Klaar om de eerste fles wijn online te bestellen? De platte wijnflessen zijn online te bestellen via de webshop van Jij&Ik Wijn. Bij Jij&Ik Wijn weten we wat het is om te genieten van een lekkere wijn, hoe leuk het is om een fles wijn te geven en ook om te krijgen voor welke gelegenheid dan ook. Proost!

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_robin

Robin Verkroost

Bedenkster, mede oprichtster en creatief brein achter Jij&Ik Wijn. Wijngenieter en marketingspecialist maakte de combinatie tot het vernieuwde concept van Jij&Ik Wijn.

Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Jijenikwijn_platte_wijnfles_brievenbus_daphne

Daphne Verkroost

Creatieveling, duizendpoot en mede oprichtster van Jij&Ik Wijn. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, creatieve oplossingen en het omzetten van ideeën naar realisatie.

Altijd op zoek naar creatieve oplossingen! 

Back To Top